Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Dec 26, 2013

Şedinţă de totalizare a Comisiei Naţionale de Experţi TB/SIDA privind implementarea granturilor FG în Moldova

Membrii Comisiei Naţionale de Experţi (CNE) au participat pe 5 decembrie curent la o şedinţă, în cadrul căreia au discutat despre rezultatele implementării granturilor Fondului Global de combatere a SIDA, Tuberculozei şi Malariei (FG) în primul semestru al anului 2013, venind cu recomandări de îmbunătăţire a calitatii acestor granturi pentru următorul semestru.

 

Discuţiile au avut loc în baza datelor şi informaţiilor prezentate de către Recipienţii Principali (RP) în tabelele programatice (dashboards şi notele informative).
 
În cadrul şedinţei, membrii CNE au discutat, de asemenea, despre participarea la vizita de supervizare a granturilor FG, planificată pentru cel de-al doilea semestru al anului 2013. La vizitele de supervizare sunt invitaţi să participe membrii Consiliului naţional de coordonare TB/SIDA, Comisiei Naţionale de Experţi, grupurilor tehnice de lucru (sau delegaţii/reprezentanţii acestora) şi/sau alte persoane interesate.