Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Oct 18, 2013

Moldova participă la concursul de selectare a țărilor în cadrul EHRN

La 6 septembrie 2013, Rețeaua Euroasiatică de Reducere a Riscurilor (EHRN) a depus o cerere regională de finanțare, la invitatia Fondului Global de combatere a SIDA, Tuberculozei și Malariei (FG) de a participa la testarea noului model de finanțare.
 
Prin aplicația propusă (Programul Regional), EHRN își propune drept scop prevenirea răspândirii epidemiei HIV în Europa de Est și Asia Centrală (EEAC) prin îmbunătățirea eforturilor de advocacy în domeniul reducerii riscurilor. Unul dintre obiectivele majore ale acestui Program constă în consolidarea comunităților consumatorilor de droguri, inclusiv a persoanelor care traiesc cu HIV.
 
La concursul de selectare a subrecipienților Programului Regional, lansat de EHRN, sunt invitate să aplice ONG-uri din următoarele țări: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Letonia, Lituania, Moldova, Tadjikistan. În urma concursului vor fi selectate 5 ONG-uri din 5 țări, care vor participa în calitate de subrecipienți pentru implementarea activităților Programului Regional la nivel național.

Termenul limită pentru aplicare - 15 octombrie 2013.