Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Sep 9, 2013

Competiţie pentru ONG-urile active în domeniul Reducerea Riscurilor

Dosarul complet, în limba română, va fi prezentat, nu mai târziu de 5 septembrie sau 5 octombrie 2013, ora 16.00, Fundația Soros-Moldova.

 

În scopul desfăşurării în condiţii optime şi în termenii stabiliţi a activităţilor planificate pentru anul 2014 în cadrul Programului Sănătate Publică/sub-program Reducerea Riscurilor, conform proiectului „Activităţi comunitare în teren pentru grupurile vulnerabile” (Providing Community Outreach to Vulnerable Groups Project) finanţat de UCIMP din resursele GFATM (Acord nr. HIV/SR/SOROS/2013 din 13.06.2013  (MOL-H-PCIMU),  Fundaţia Soros-Moldova (Fundaţia) anunţă colectarea cererilor de finanţare (propunerilor de proiect) pentru anul 2014 de la organizaţiile active în domeniul Reducerea Riscurilor.
 
Programul Sănătate Publică (PSP) solicită cereri de finanţare din partea organizaţiilor non-guvernamentale (ONG-uri) sau guvernamentale (OG) din Moldova, active în domeniul Reducerea Riscurilor, care vor asigura continuarea implementării activităţilor de reducerea a riscurilor în cadrul grupurilor cu risc sporit de infectare cu HIV (GRSI) şi anume: utilizatorii de droguri injectabile (inclusiv din penitenciare), persoanele care prestează servicii sexuale contra plată, bărbaţii care întreţin relaţii sexuale cu bărbaţi.
 
Prioritate vor avea cererile de finanţare care includ...

Detalii găsiți la linkul http://www.soros.md/grant/2013-08-23-0