Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Sep 9, 2013

Competiţie pentru ONG-urile active în domeniul HIV/SIDA

Termenul limită de prezentare a cererilor de finanţare (proiectelor) este 5 septembrie 2013 şi 5 octombrie 2013, ora 16.00, Fundația Soros-Moldova.

 

În scopul desfășurării în condiții optime și în termenii stabiliți a activităților planificate pentru anul 2014 în cadrul Programului Sănătate Publică/sub-program Reducerea Riscurilor, conform proiectului „Îngrijiri și Suport pentru Persoanele cu HIV/SIDA” (Providing Care and Suport for PLHA Project), finanțat de Centrul PAS din resursele GFATM (Acord nr. 01-SR-H/SSF/2010 din 10.01.2013 (MOL-H-PAS), Fundația Soros-Moldova (Fundația) anunță colectarea cererilor de finanţare (propunerilor de proiect) pentru anul 2014 de la organizațiile active în domeniul HIV/SIDA.
 
Proiectul „Îngrijire şi suport pentru persoanele cu HIV” este implementat în parteneriat cu Centrul pentru Politici şi Analize în Sănătate (PAS), Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei și organizațiile active în domeniul HIV şi are drept scop reducerea morbidităţii, mortalităţii şi impactului infecției HIV asupra persoanelor infectate/afectate de HIV/SIDA.
 
Programul Sănătate Publică (PSP) solicită cereri de finanțare din partea organizaţiilor non-guvernamentale (ONG-uri) din Moldova, active în domeniul HIV/SIDA, care vor contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor infectate cu HIV/SIDA prin promovarea şi sporirea aderenţei la tratamentul ARV şi sporirea calităţii serviciilor psiho-sociale prestate persoanelor infectate/afectate de HIV/SIDA. Prioritate vor avea cererile de finanțare care ...
 
Detalii găsiți lal linkul http://www.soros.md/grant/2013-08-23