Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Aug 15, 2013

Competiţie deschisă pentru finanţarea participării la evenimente internaţionale în domeniul HIV/SIDA

În cadrul Programul “Reducerea impactului infecţiei HIV în Republica Moldova”, finanţat de Fondul Global pentru combaterea Tuberculozei, HIV/SIDA şi Malariei, Centrul pentru Politici şi Analize în Sănătate (Centrul PAS) invită ONG-urile active în domeniul HIV/SIDA să depună cereri de solicitare a sprijinului financiar complet sau parţial

 

pentru participarea membrilor săi la evenimente internaţionale în domeniul HIV/SIDA (conferinţe, ateliere de lucru, seminare, stagii) în vederea îmbunătăţirii activităţii şi ridicării calificării managerilor, angajaţilor, voluntarilor.

Sunt eligibili pentru finanţare reprezentanții organizaţiilor neguvernamentale, apolitice, non-profit, legal constituite în Republica Moldova, active în domeniul HIV/SIDA, care prestează servicii de suport persoanelor care trăiesc cu HIV şi populaţiilor cheie.
 
Nu sunt eligibile pentru participare organizaţiile patronale, sindicatele, organizaţiile academice, ştiinţifice, religioase, sportive şi asociaţiile profesionale.
 
Nu vor fi finanţate cererile de participare la seminare ştiinţifice, adunări ale asociaţiilor profesionale, festivaluri şi evenimente culturale, artistice şi religioase, competiţii şi activităţi sportive.
 
Cererile de participare vor fi recepţionate pe toată perioada anului 2013, dar nu mai târziu de  30 noiembrie 2013. Cererile de participare necesită a fi prezentate cu minim 4 săptămâni înainte de derularea evenimentului.
 
Decizia, privind asigurarea sprijinului financiar pentru participare la eveniment aparţine Comisiei de Evaluare a Centrului PAS.
 
Formularul de participare şi informaţia cu privire la actele necesare a fi prezentate pot fi  accesate la linkul http://www.e-sanatate.md/News/466/competitie-deschisa-pentru-finanarea-participarii-la-evenimente-internationale-in-domeniul-hivsida