Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


May 1, 2013

Un act de caritate = un zâmbet de copil!

La 29 aprilie curent, echipa de voluntari ai Asociaţiei ,,Tinerii pentru Dreptul la Viaţă” (Bălţi şi Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor ,,ATIS”, au realizat o acţiune de colectare de fonduri pentru organizarea sărbătorii de 1 iunie („Ziua Internaţională a Copilului”) pentru copiii din familiile beneficiarilor asociaţiei.


Activitatea este parte componentă a unei acţiuni de binefacere mai ample „O femeie este fericită atunci când copilul ei este fericit!”, care a luat startul în luna martie curent (link-ul http://tdvbalti.wordpress.com/2013/04/16/o-femeie-este-fericita-atunci-cind-copilul-ei-este-fericit/).

Tinerii voluntari, entuziasmaţi de rezultatele obţinute în cadrul activităţii precedente, dar şi încurajaţi de coordonatorul de voluntari, au decis să continue activitatea de colectare a fondurilor. Printre persoanele noi implicate în activitatea de voluntariat se numără: 12 tineri, studenţi ai Universităţii „A.Russo” din Bălţi (facultatea de Psihologie şi Asistenţă Socială, anul de studii I şi II).

De menţionat că în urma a două activităţi de fundraising, realizate în cadrul acţiunii de binefacere  „O femeie este fericită atunci când copilul ei este fericit!” au fost colectaţi 1100 lei, care au fost donaţi copiilor.

Sursa: http://tdvbalti.wordpress.com