Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Apr 10, 2013

Şedinţă consultativă, organizată de AO „Iniţiativa Pozitivă”

În perioada 14-15 martie curent, Asociaţia Obştească „Iniţiativa Pozitivă” a organizat o şedinţă de lucru cu participarea reprezentanţilor organizaţiilor membre a comunităţii persoanelor infectate şi afectate de HIV/SIDA din Republica Moldova.

În cadrul şedinţei au fost prezentate şi discutate planurile de lucru ale organizaţiilor la nivel local, a fost prezentat planul Asociaţiei „Iniţiativa Pozitivă”. De asemenea, în scopul planificării şi coordonării activităţilor de advocacy şi consolidare a potenţialului organizaţiilor în anul 2013, participanţii au elaborat, coordonat şi aprobat un plan general al activităţilor pentru prima jumătate a anului 2013. Acesta a inclus propuneri privind realizarea, la nivel naţional, a trei campanii de informare şi advocacy, consacrate: Zilei internaţionale de combatere a tuberculozei, Zilei internaționale de comemorare a victimelor SIDA şi Zilei internaţionale antidrog.

La şedinţă au participat 20 de reprezentanţi din 11 organizaţii neguvernamentale de pe întreg teritoriul Moldovei. 

Informaţie preluată şi adaptată după www.positivepeople.md