Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Jan 4, 2013

Suport didactic on-line pentru profesori şi elevi

Modulul “Viaţa şi sănătatea – valori personale şi sociale” în format on-line a devenit disponibil pentru profesori şi elevii claselor a V-XII-a. Acesta cuprinde informaţii cu referire la modul sănătos de viaţă (nutriţie, securitate, acordarea primului ajutor etc.), precum şi despre profilaxia HIV/SIDA/ITS.

Produsul electronic reprezintă un curs de învăţare la distanţă, elaborat în conformitate cu curriculumul şcolar accesibil online, pe suport CD sau telefon mobil, într-un format inovator şi atractiv pentru elevi. Pentru persoanele care nu au acces la internet urmează a fi multiplicate 15000 CD-uri cu versiunea offline a cursului dat.

Un acord de colaborare pentru elaborarea on-line a modulului “Viaţa şi sănătatea” pentru cursul de “Educaţie Civică” a fost semnat între Ministerul Educaţiei şi UNAIDS la 8 iulie 2011.

Mai multe detalii despre suportul didactic on-line găsiţi pe www.viatasisanatatea.md

Informatie preluată de pe www.edu.md