Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Jan 4, 2013

Gender Doc-M s-a învrednicit de premii ONU în domeniul respectării drepturilor omului

În fiecare an, la 10 decembrie, în lumea întreagă este sărbătorită Ziua Internaţională a Drepturilor Omului. Realizările remarcabile în domeniul drepturilor omului în Republica Moldova în 2012 au fost premiate în cadrul unei ceremonii festive, la care au participat înalţi oficiali, reprezentanţi ai organizaţiilor guvernamentale, neguvernamentale, internaţionale şi mass-media.

Gala Premiilor ONU pentru realizările importante în domeniul drepturilor omului pe parcursul anului a inclus şapte premii. Pentru prima dată, în acest an, de premii ONU pentru protejarea drepturilor omului s-au învrednicit şi doi reprezentanţi ai Centrului Gender Doc-M.

Mai multe informaţii despre premiile ONU decernate acestei organizaţii, aflaţi la linkul
http://www.lgbt.md/rus/story.php?sid=957