Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Jan 4, 2013

Un nou proiect pentru bărbaţii care practică sexul cu bărbaţi

Centrul de Informaţii „Gender Doc-M” implementează un nou proiect cu denumirea: „Activitatea organizaţional-instructivă cu bărbaţii care practică sexul cu bărbaţi (BSB) de vârsta a treia: răspunsul nostru pentru HIV/SIDA”.

Scopul proiectului: promovarea practicilor ce ţin de un comportament sexual protejat în mediul bărbaţilor care au atins vârsta de 45 de ani şi mai mult şi practică sexul cu bărbaţi.

Proiectul este implementat în Chişinău, Bălţi şi Tiraspol. Bugetul proiectului este de 20 mii dolari SUA, grant al Fondului american AMFAR.
Mai multe informaţii despre acest proiect găsiţi la linkul http://www.lgbt.md/rom/story.php?sid=705