Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Oct 29, 2012

Oportunităţi de colaborare pentru ONG-urile active în domeniul HIV din Republica Moldova

Oficiul PNUD Bratislava (Czech Trust Fund) este interesat de noi proiecte de colaborare în domeniul HIV/SIDA pentru anul 2013.

 

Schimbul de expertiză (know-how) și bune practici în domeniul prevenirii HIV/SIDA cu partenerii din ţările cu oficii PNUD din Belarus, Moldova, Ucraina, Bosnia şi Herţegovina şi alte organizaţii din ţările menţionate au fost considerate în mare parte pozitive până acum, ceea ce determină CTF să continue să ofere fonduri pentru servicii de consultanță şi expertize individuale în doomeniul HIV.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: http://europeandcis.undp.org/ourwork/hivaids/show/4F040117-F203-1EE9-BC2813B3DB39EE5F