Consiliul naţional de coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei hiv/sida infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Gândiți mereu la sănătate!

Buletin informativ

În scopul menţinerii unui schimb util de informaţii între toate organizaţiile care activează în domeniul TB/SIDA în Republica Moldova, secretariatul CNC TB/SIDA vă propune spre atenţie un BULETIN INFORMATIV, ce reflectă activităţile din domeniu, oferindu-vă acces la informaţii de actualitate şi interes comun.

Pentru comentarii, propuneri şi informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa electronică: ccm_secretariat@mednet.md sau la telefonul/fax: 022 72 73 59.


Aug 14, 2012

Informații utile pentru actorii în domeniul TB și HIV/SIDA din Republica Moldova

Informații detaliate și exhaustive privind lucrările Conferinței SIDA 2012 pot fi accesate la http://www.aids2012.org/. Un set de materiale de la Conferința, în format CD, au fost aduse și sunt disponibile pentru utilizare în cadrul Secretariatului CNC TB/SIDA. 

Nota informativă cu privire la Conferința de la Washington va fi plasată pe site-ul ccm.md. Totodată, informații generale despre conferință au fost împărtășite de către Violeta Teutu, Consultant Comunicare/Coordonare, Secretariatul CNC TB/SIDA, alături de Svetlana Popovici, Spitalul de Dermatologie și Boli Comunicabile, în cadrul emisiunii televizate ”Pastila de sănătate”, JurnalTV din 6 august curent.

Pentru informații cu privire la potențiali susținători ai eforturilor de combatere TB și HIV/SIDA în Moldova, organizațiile/peroanele interesate pot accesa următoarele link-uri:

Acest număr al Buletinului este elaborat de Violeta Teutu, consultant în coordonare şi comunicare, Secretariatul CNC TB/SIDA.